Duurzame schoonmaaktips
januari 7, 2018
eco bergen
De mooiste nationale parken ter wereld!
mei 27, 2018

100%eco op festivals

Het festivalseizoen is weer aangebroken! De tijd van onvergetelijke openluchtconcerten en dansfeesten. Tegenwoordig is er bij de organisatie van evenementen steeds meer aandacht voor duurzaamheid. Zo wordt er steeds bewuster gekeken naar energievoorziening, afvalrecycling en… sanitair.

Steeds meer festivals zetten ecotoiletten in. De toiletvloeistof en schoonmaakmiddelen hiervan zijn 100% biologisch afbreekbaar en je verbruikt gemiddeld 0,08 liter per toiletbezoek in vergelijking tot 6 liter water bij gebruik van een conventioneel toilet. Daar kan een rolletje 100%eco toiletpapier natuurlijk niet bij ontbreken! 100%eco toiletpapier is namelijk niet alleen gemaakt van gerecycled papier, het is ook duurzamer in gebruik (extra meters per rol) en lost extra snel op.

Ben jij of ken jij iemand die op duurzame wijze een evenement organiseert of dat van plan is? Wij werken graag samen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 


Vier Koningsdag in Arnhem met je eigen dixie toilet!

Baal je ook altijd van vieze toiletten op een festival? Maak dan kans op je eigen dixie toilet! Samen met De Luie Hond heeft 100%eco een prijsvraag bedacht. Win jij de sleutel?

Maak kans op je eigen dixie