Actie: Gratis dispenser

Wist je dat onze papieren handdoekrollen hygiënischer én duurzamer zijn dan katoenen rollen en handdrogers? Onze handdoekrollen zijn namelijk 100% gerecycled, ongebleekt en biologisch afbreekbaar. Door de grote capaciteit van de hygiënische dispenser en het zuinige verbruik hoeven de handdoekrollen minder snel vervangen te worden. Draag als bedrijf of instelling bij aan minder onnodig afval door de aanschaf van 100%eco handdoekrollen. Deze maand ontvang je er namelijk een gratis dispenser bij!

null
MEER METERS PER ROL
null
PAPIEREN VERPAKKING
null
DUURZAAM
null
BESTE PRIJS / KWALITEIT

Een compleet aanbod: gerecycled papier en gratis dispenser!

Steeds meer bedrijven kiezen voor eco. Het assortiment van 100%eco voor de zakelijke markt, biedt een totaal hygiëne assortiment inclusief dispensers.

Het aanbod van 100%eco bestaat uit producten voor verschillende toepassingen zoals: sanitair, keuken, hotelkamer, pantry, restaurant en kantoor.

Het eco assortiment voor bedrijven bestaat uit verschillende productgroepen:

  • Toiletpapier
  • Handdoekrollen
  • Servetten
  • Dispensers

De dispensers zijn voorzien van een venster dat de mogelijkheid biedt een eigen boodschap of logo te tonen.

 

Waarom kiezen voor 100%eco?

Het gebruik en verbruik van duurzame producten valt of staat met de bewustwording van de gebruikers. Wij streven ernaar om een minimale voetafdruk op de aarde achter te laten door het leveren van 100%eco producten. Deze producten zijn voorzien van betrouwbare informatie en wij bieden u de nodige service. Heeft u hulp nodig bij de montage of onderhoud van de dispensers of heeft u vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op!

verkooppunten

VERKOOPPUNTEN

De producten van 100%eco zijn te koop op onze webshop! Het aanbod in verschillende verpakkingseenheden zijn handig voor…

moka

ONGEBLEEKT TOILETPAPIER

Het groenste toiletpapier ter wereld! 100% ongebleekt recycled.

wit

WIT TOILETPAPIER

Zacht en wit toiletpapier gemaakt van 100% gerecycelde vezels!