Seepje
Jouw bijdrage aan World Fairtrade Week: Seepje!
mei 13, 2016
H8ogte festival
100%eco zorgt voor de festivalbillen op H80 Festival
mei 23, 2017

Nieuwe namen en verpakkingen!

17-005-BLOG-MEI-nieuwe-verpakkingen-994x480 gerecycled toiletpapier 100% eco
De namen en verpakkingen van onze producten hebben een metamorfose ondergaan! Moka (ongebleekt) heet vanaf nu ‘Perform’, de witte variant herken je aan de naam ‘Select’. De kwaliteit en het productproces blijven uiteraard op hetzelfde hoge niveau zoals je van ons gewend bent. Aan de producten zelf is namelijk niets veranderd.

De producten van 100%eco worden geproduceerd in Canada door Cascades. Cascades heeft de verpakkingen en uitstraling verandert met als doel dat de producten meer eenheid uitstralen en het overzichtelijker wordt. Hiermee is ook het design van de verpakking aangepast.

Papier productie vergt normaal gesproken veel van het milieu, het water- en energieverbruik is enorm hoog. Bij onze producten is het een ander verhaal. Los van het feit dat er geen boom voor gekapt wordt, produceert Cascades met een minimale belasting van het milieu, gemiddeld 50% lager dan ander tissue producenten wereldwijd. Het papier komt per schip naar Nederland, de milieubelasting hiervan is minimaal ten opzichte van de productie. Hiermee zijn we in staat het meest milieuvriendelijke papier ter wereld in Nederland op de markt te brengen!

Heb je vragen over de wijziging mail of bel ons dan gerust.