Eco reinigingsproducten van Seepje

De reinigingsproducten van Seepje zijn gemaakt van de Sapindus Mukorossi-vrucht, een plantaardig fairtrade product uit Nepal. Er ontstaat een natuurlijke vorm van zeep als de schil in aanraking komt met water. De missie van Seepje is een schonere en duurzamere wereld. Zo worden de werk- en leefomstandigheden voor de schillenboeren in Nepal en India actief verbeterd en wordt er in Nederland samengewerkt met sociale werkplaatsen. Op het gebied van milieu blijft Seepje innoveren in het gebruik van hernieuwbare grondstoffen. Meer dan 99% van de ingrediënten is van natuurlijke oorsprong en de verpakkingen zijn voor 97% vervaardigd uit gerecycled plastic.

Onze producten

null
MEER METERS PER ROL
null
PAPIEREN VERPAKKING
null
DUURZAAM
null
BESTE PRIJS / KWALITEIT
seepje pakketten

Wat is er bijzonder aan eco wasmiddel?

100%eco introduceert de duurzame wasmiddelen van Seepje, een 100% plantaardige en fairtrade wasmiddel uit Nepal. Met Seepje was je de kleren met behulp van de Sapindus mukorossi-vrucht, superschillen die bij aanraking met water een natuurlijke vorm van zeep afstaan. Samen met jou willen wij de wereld schoner en mooier wassen!
Het Seepje assortiment bestaat uit superschillen die werken als een natuurlijke zeep. Naast de schillen heeft Seepje ook een vloeibaar wasmiddel ontwikkelt dat voor 70% bestaat uit het extract van de Seepje schillen. Laat je verrassen en bestel deze mooie producten.

verkooppunten

VERKOOPPUNTEN

De producten van 100%eco zijn te koop op onze webshop! Het aanbod in verschillende verpakkingseenheden zijn handig voor…

moka

ONGEBLEEKT TOILETPAPIER

Het groenste toiletpapier ter wereld! 100% ongebleekt recycled.

wit

TOILETPAPIER ECO WIT

Zacht en wit toiletpapier gemaakt van 100% gerecycelde vezels!