Eco (af)wasmiddel van Seepje

Eco (af)wasmiddel is gemaakt van de Sapindus Mukorossi-vrucht, een plantaardig fairtrade product uit Nepal. Er ontstaat een natuurlijke vorm van zeep als de schil in aanraking komt met water. De Seepje schillen zijn geschikt voor de gekleurde en witte was. De schillen zijn zelfs geschikt voor delicate stoffen zoals wol en zijde. Seepje schillen wasmiddel is natuurlijk, milieuvriendelijk en maakt de was schoon en comfortabel zacht. Seepje vloeibaar, geschikt voor bonte en witte was, is vrij van allergenen, volledig plantaardig en bevat geen chemische stoffen en dierlijke ingrediënten. Ook verkrijgbaar: Seepje afwasmiddel. Natuurlijk, fairtrade en vegan.

Onze producten

null
MEER METERS PER ROL
null
PAPIEREN VERPAKKING
null
DUURZAAM
null
BESTE PRIJS / KWALITEIT
seepje pakketten

Wat is er bijzonder aan eco wasmiddel?

100%eco introduceert de duurzame wasmiddelen van Seepje, een 100% plantaardige en fairtrade wasmiddel uit Nepal. Met Seepje was je de kleren met behulp van de Sapindus mukorossi-vrucht, superschillen die bij aanraking met water een natuurlijke vorm van zeep afstaan. Samen met jou willen wij de wereld schoner en mooier wassen!
Het Seepje assortiment bestaat uit superschillen die werken als een natuurlijke zeep. Naast de schillen heeft Seepje ook een vloeibaar wasmiddel ontwikkelt dat voor 70% bestaat uit het extract van de Seepje schillen. Laat je verrassen en bestel deze mooie producten.

verkooppunten

VERKOOPPUNTEN

De producten van 100%eco zijn te koop op onze webshop! Het aanbod in verschillende verpakkingseenheden zijn handig voor…

moka

ONGEBLEEKT TOILETPAPIER

Het groenste toiletpapier ter wereld! 100% ongebleekt recycled.

wit

TOILETPAPIER ECO WIT

Zacht en wit toiletpapier gemaakt van 100% gerecycelde vezels!

Inloggen

Gemakkelijk aankopen doen bij 100%eco

Bedankt voor uw duurzame aankoop bij 100%eco. Om uw bestelling zo snel mogelijk te verwerken kunt u hiernaast een account registreren. Op deze manier worden uw gegevens vertrouwelijk opgeslagen en automatisch ingevuld.


100procenteco

Een account aanmaken?