duurzaam
Duurzaam winkelen: dat doe je bij 100%eco, maar ook op duurzaamwinkelen.nl
mei 19, 2015
17-005-BLOG-MEI-nieuwe-verpakkingen-994x480 gerecycled toiletpapier 100% eco
Nieuwe namen en verpakkingen!
mei 18, 2017

Jouw bijdrage aan World Fairtrade Week: Seepje!

Seepje

Op welke manier lever jij deze week een bijdrage aan World Fairtrade Week? Je kunt natuurlijk meedoen met de speciaal georganiseerde koffiechallenge, maar je kunt ook structureel een bijdrage leveren aan een betere wereld door gebruik te maken van Seepje wasmiddel.

100%eco introduceert de duurzame wasmiddelen van Seepje, een 100% plantaardige en fairtrade wasmiddel uit Nepal. Met Seepje was je de kleren met behulp van de Sapindus mukorossi-vrucht, superschillen die bij aanraking met water een natuurlijke vorm van zeep afstaan. Samen met jou willen wij de wereld schoner en mooier wassen!

Seepje handelt met zorg voor het welzijn van de Nepalese schillenboer en zijn werknemers. Dit doen ze op basis van de fairtrade principes. Zo zorgen ze voor eerlijke lonen en structurele verbetering in de werk- en leefomstandigheden.

Het Seepje assortiment bestaat uit superschillen die werken als een natuurlijke zeep. Naast de schillen heeft Seepje ook een vloeibaar wasmiddel ontwikkelt dat voor 70% bestaat uit het extract van de Seepje schillen. Laat je verrassen en bestel deze mooie producten.

Wil jij kennis maken met de producten van Seepje? Probeer het dan eens uit en bestel online via http://www.100procentecoshop.nl/ons-aanbod/wasmiddel