bio toiletpapier

BIOnyx schoonmaakmiddelen

De eco schoonmaakmiddelen van BIOnyx zijn 100% biologisch en bevatten geen parabenen, conserverings- of verdikkingsmiddelen. De natuurlijke bestandsdelen lossen vuil snel op, waardoor alles binnen- én buitenshuis in een handomdraai weer schoon en fris is, én het milieu beschermd blijft!

Shop schoonmaak
Home / Ons aanbod / BIOnyx schoonmaakmiddelen

Bekijk ons BIOnyx aanbod

Duurzaam geproduceerd

Ecologisch gecertificeerd

Beste prijs/kwaliteit

Wat is er bijzonder aan BIOnyx?

Founder van BIOnyx, Arnout, werkte tijdens een koffieproject in Zuid-Afrika langdurig samen met lokale en regionale Afrikaanse koffieboeren en ervoer uit eerste hand dat hoge kwaliteit, duurzaamheid en ontwikkeling uitstekend met elkaar samengaan. Terug in Nederland werkte hij bij een reinigingsbedrijf. Werken met de schoonmaakmiddelen was zonder veiligheidskleding vrijwel onmogelijk en milieuvriendelijke alternatieven bestonden niet of nauwelijks. Zo kwam Arnout op het idee om natuurvriendelijke en biologische schoonmaakmiddelen te ontwikkelen, die zelfs bij zwaardere schoonmaakklussen goed werken. BIOnyx is daarmee één van de meest vooruitstrevende biologische merken van Nederland.

De biologische schoonmaakmiddelen van BIOnyx bevatten geen parabenen, conserverings- of verdikkingsmiddelen en ruiken bovendien heerlijk fris. Door de natuurlijke werking, is BIOnyx ook geschikt voor de gevoelige huid. Het afvalwater spoel je na het schoonmaken met een gerust hart door de gootsteen, want BIOnyx is vrij van fosfaten en genetisch gemanipuleerde grondstoffen. Doordat de vuiloplossers volledig worden opgenomen in de natuur, brengen onze producten geen schade aan flora en fauna toe.

bionyx schoonmaakmiddelen