Shoppen
Home / Over ons

Wij zijn 100%eco

Wij streven ernaar een zo klein mogelijke voetafdruk op de aarde achter te laten, door het leveren van ecologisch hygiënepapier en reinigingsproducten die op een milieuvriendelijke manier zijn geproduceerd. Producten waarbij er aandacht is voor hergebruik, natuurlijke grondstoffen, minimaal energie- en waterverbruik en een lage CO2 uitstoot.

In ons assortiment vind je hygiëne artikelen voor diverse ruimtes en doeleinden, zoals toiletpapier, keukenrollen, wasmiddelen en andere reinigingsproducten.

Bekijk onze producten
100%eco

Duurzaam geproduceerd

Ecologisch gecertificeerd

Beste prijs/kwaliteit

Veilig en duurzaam winkelen

We vinden het belangrijk dat onze bezoekers op een prettige en veilige manier kunnen winkelen in onze webshop.

We streven ernaar om alle productinformatie helder over te brengen. Daarnaast werken we elke dag met zorg en enthousiasme om te zorgen dat je jouw bestelling in goede orde en op tijd ontvangt. Wanneer je op werkdagen voor 12.00 uur besteld, dan wordt je bestelling de volgende dag geleverd.

Als 100%eco willen we bijdragen aan een wereld met minder plastic en hernieuwbare materialen. Zo verpakken we alle bestellingen plasticloos in kartonnen dozen met papieren tape en opvulmateriaal.

Bekijk onze bestelinformatie
Merken van 100%eco

Eerlijke merken

100%eco werkt alleen met betrouwbare leveranciers die net als wij een duurzame missie hebben: een groenere wereld met minder verspilling, afval en CO2-uitstoot. De merken die we aanbieden op de webshop hebben diverse ecocertificaten, zoals EU Ecolabel, Ecocert, B-corp en Cradle to Cradle.

Bekijk onze duurzame merken