greencare schoonmaakmiddelen

Schoonmaakmiddelen van Green Care

De schoonmaakmiddelen van Green Care Professional worden duurzaam geproduceerd met gebruik van hernieuwbare, aardolieonafhankelijke energie. Hieronder lees je meer!

Shoppen
Home / Ons aanbod / Green Care Schoonmaakmiddelen

Bekijk het aanbod van Green Care

Duurzaam geproduceerd

Ecologisch gecertificeerd

Beste prijs/kwaliteit

Ecologische schoonmaakmiddelen van Green Care Professional

De ecologische schoonmaakmiddelen Green Care PROFESSIONAL zijn volledig biologisch afbreekbaar en duurzaam geproduceerd. Het merk van firma Werner & Mertz Professional is gecertificeerd met het Green Care label. Bij de productie worden geen toxische en schadelijke stoffen toegepast en de verpakkingen zijn gemaakt van 100% gerecycled PET.

Wat is er zo bijzonder aan de schoonmaakmiddelen van Green Care?

De schoonmaakmiddelen van Green Care Professional worden duurzaam geproduceerd met gebruik van hernieuwbare, aardolieonafhankelijke energie zoals hydroelektrische-, zonne-, en geothermische energie. Daarnaast maakt Green Care Professional bij de productie gebruik van een eigen installatie voor zoetwater- en afvalwaterbehandeling. Niet alleen de productie is duurzaam. Ook de samenstelling van de reinigingsproducten is milieuvriendelijk en veilig voor de gezondheid.
Werner & Mertz Professional is een bedrijf waar de duurzame bedrijfsvoering al jaren centraal staat. Echter met hun merk Green Care Professional gaat Werner & Mertz Professional een stapje verder. Green Care Professional handelt vanuit vijf punten, Ecologie, Toxicologie, Sociale aspecten, Prestatie en Economie. Alleen als deze vijf onderdelen volledig in balans zijn krijgt een product een Green Care label. Het volledige productieproces is niet alleen ISO 14001 gecertificeerd maar ook onderworpen aan de strenge Europese EMAS certificatie. De schoonmaakmiddelen van Green Care Professional zijn gecertificeerd met Europees Ecolabel.

green care schoonmaakmiddelen