bio toiletpapier

Papier dispensers

Bekijk hier ons aanbod.

Shoppen

Een compleet aanbod!

Steeds meer bedrijven kiezen voor eco. Het assortiment van 100%eco voor de zakelijke markt, biedt een totaal hygiëne assortiment inclusief dispensers.

Het aanbod van 100%eco bestaat uit producten voor verschillende toepassingen zoals: sanitair, keuken, hotelkamer, pantry, restaurant en kantoor.

Het eco assortiment voor bedrijven bestaat uit verschillende productgroepen:

 • Toiletpapier
 • Handdoekrollen
 • Servetten
 • Dispensers

De dispensers zijn voorzien van een venster dat de mogelijkheid biedt een eigen boodschap of logo te tonen.

Waarom kiezen voor 100%eco?

Het gebruik en verbruik van duurzame producten valt of staat met de bewustwording van de gebruikers. Wij streven ernaar om een minimale voetafdruk op de aarde achter te laten door het leveren van 100%eco producten. Deze producten zijn voorzien van betrouwbare informatie en wij bieden je de nodige service. Heb je hulp nodig bij de montage of onderhoud van de dispensers of heb je vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op!

181,3 miljoen kg afval
Is gelijk aan het jaarlijks afval van 288.235 huishoudens.

401 miljoen kg CO2 (totaal Nederland is 180 miljard kg)
Is gelijk aan de jaarlijkse uitstoot van 58.316 huishoudens of 134.000 auto’s.

dispensers zwart

Duurzaam geproduceerd

Ecologisch gecertificeerd

Beste prijs/kwaliteit

Papier Dispensers

Zoek je een handige en schone oplossing voor een papier dispenser? Dan zit je hier goed. De wereld van papier dispensers biedt een scala aan mogelijkheden om aan diverse behoeften te voldoen. Een papier dispenser is handig voor hygiëne, efficiëntie en gemak. Het maakt niet uit of het gaat om openbare ruimtes, kantoren of thuisgebruik. Papier dispensers zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen om verschillende omgevingen en voorkeuren te accommoderen. Laten we dieper ingaan op de verschillende typen:

 • Aan de Muur Gemonteerde Dispensers: Dit zijn de klassiekers, perfect voor badkamers en drukbezochte ruimtes. Ze besparen ruimte en zorgen ervoor dat papieren handdoekjes binnen handbereik zijn. Muurdispensers zijn er in verschillende maten voor verschillende lengtes papieren handdoekjes.
 • Toonbank Dispensers: Als wandmontage geen optie is, zijn toonbank dispensers een veelzijdig alternatief. Deze zijn ideaal voor ruimtes waar mobiliteit belangrijk is, zoals keukens of werkplaatsen. Ze bieden flexibiliteit zonder concessies te doen aan functionaliteit.
 • Automatische Sensor-Gebaseerde Dispensers: Omarm technologie met automatische sensor-gebaseerde dispensers. Zwaai met je hand en de dispenser levert een perfect gedoseerd papieren handdoekje. Deze opties zijn handig en hygiënisch door weinig contact.

Het Kiezen van de Juiste Papier Dispenser

Het kiezen van de ideale papier dispenser vereist een doordachte aanpak. Hier zijn enkele factoren om rekening mee te houden:

 • Locatie: Bepaal waar de dispenser geplaatst zal worden. Is het voor een toiletruimte, keuken of andere ruimtes? De plek bepaalt welke dispenser je nodig hebt en hoe groot die moet zijn.
 • Gebruiksfrequentie:Denk na over hoe vaak de dispenser gebruikt zal worden. Drukke plekken hebben grote dispensers nodig, rustige plekken kunnen kleinere dispensers gebruiken.
 • Type Papieren Handdoekjes: Verschillende papieren handdoekjes hebben uiteenlopende formaten en diktes. Zorg ervoor dat de dispenser geschikt is voor het type papieren handdoekjes dat je verkiest.
 • Hygiëne Kenmerken: Zoek naar dispensers met hygiënische kenmerken zoals contactloze bediening. Deze kenmerken minimaliseren kruisbesmetting en bevorderen reinheid.
 • Installatie en Onderhoud: Overweeg de eenvoud van installatie en voortdurend onderhoud. Sommige dispensers zijn eenvoudiger te installeren dan andere, en onderhoudsvereisten kunnen variëren.

Door deze factoren te beoordelen, kun je een papier dispenser vinden die perfect aansluit bij je behoeften en omgeving!

Papieren Handdoekjes: De Ideale Keuze

Papieren handdoekjes zijn een onmisbaar element in elke omgeving waar hygiëne en droge handen belangrijk zijn. Ze bieden een snelle en effectieve manier om handen te drogen na het wassen. Papieren handdoekjes drogen goed en verminderen het risico op bacteriën die zich verspreiden. Bovendien zijn papieren handdoekjes een milieuvriendelijke keuze, vergeleken met elektrische handdrogers. Ze verminderen de energieconsumptie en dragen bij aan duurzame praktijken.

Installeren en Onderhouden van Papier Dispensers

Het installeren van een dispenser is een eenvoudig proces dat enkele stappen vereist. Hier is een beknopte handleiding om je op weg te helpen:

 • Voorbereiding: Zorg ervoor dat je de juiste dispenser hebt gekozen op basis van je behoeften. Verzamel ook de benodigde installatiegereedschappen, zoals schroeven en een boormachine.
 • Locatie Kiezen: Kies een geschikte locatie voor de dispenser. Dit moet handig en gemakkelijk toegankelijk zijn voor gebruikers.
 • Markeringspunten: Markeer de punten waar de dispenser bevestigd zal worden. Zorg ervoor dat de markeringen waterpas en op de juiste hoogte zijn.
 • Installeren van de dispenser vereist het maken van gaten op de aangegeven plekken. Vervolgens moet de dispenser stevig aan de muur of toonbank worden bevestigd met de meegeleverde schroeven.
 • Plaatsing Papieren Handdoekjes: Plaats de rol papier handdoekjes in de dispenser volgens de instructies van de fabrikant.

Test de dispenser om te controleren of de papieren handdoekjes goed uitkomen en de dispenser werkt. Het onderhouden van een papier dispenser is net zo belangrijk als de installatie ervan. Regelmatig onderhoud zorgt voor een langere levensduur en optimale prestaties. Reinig de dispenser met een zachte doek en mild schoonmaakmiddel om vlekken en vuil te verwijderen. Controleer regelmatig of de papieren handdoekjes op hun plek zitten. Dit voorkomt onderbrekingen.

Een Hygiënische Omgeving Creëren

Papier dispensers zijn belangrijk voor hygiëne in openbare ruimtes, kantoren en commerciële locaties. Papieren handdoekjes verminderen bacteriën en ziektekiemen beter dan gewone handdoeken bij het drogen van handen. Dit draagt bij aan de algemene gezondheid en veiligheid van gebruikers.

Innovaties in Papier Dispenser Technologie

De wereld van dispensers blijft niet stilstaan. Innovaties hebben geleid tot geavanceerde technologieën die het gebruiksgemak en de hygiëne verbeteren. Automatische dispensers met sensoren geven papieren handdoekjes zonder aanraking door handdetectie. Dit minimaliseert verspilling en bevordert een hygiënische omgeving.

100 Procent ECO: Het Juiste Adres

Het vinden van de juiste papier dispenser leverancier is van vitaal belang om hoogwaardige producten te verkrijgen. Gelukkig ben je bij 100 procent ECO aan het juiste adres.

 • Kwaliteit en Duurzaamheid: 100 procent eco biedt hoogwaardige en duurzame dispensers aan. De kwaliteit van de dispenser beïnvloedt de functionaliteit en levensduur ervan.
 • Optie: keuze is belangrijk. Daarom bieden wij meerdere dispensers aan. Op die manier kun je kiezen wat bij jouw behoeften en omgeving past.
 • Klantenservice: Goede klantenservice is essentieel. Wij staan klaar om je vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen.

Eco-Vriendelijke Papier Dispenser Oplossingen

100 procent eco biedt milieuvriendelijke papier dispensers aan in deze duurzame tijd. Kies dispensers die zijn gemaakt van gerecyclede materialen of die energiezuinig zijn ontworpen. Je kunt duurzame papieren handdoeken gebruiken. Deze handdoeken komen uit bossen die goed beheerd worden. Door dit te doen, help je de natuurlijke hulpbronnen te behouden.

Stijl en Functionaliteit Samenbrengen

Papier dispensers kunnen niet alleen functioneel zijn, maar ook bijdragen aan de esthetiek van een ruimte. 100 procent eco heeft verschillende dispenserontwerpen, van modern tot klassiek, die passen bij de sfeer van je omgeving. Hierdoor kun je stijl en functionaliteit naadloos samenbrengen.

De Veelzijdigheid van Papier Dispensers

Papier dispensers hebben een veel breder toepassingsgebied dan alleen toiletruimtes. Ze zijn net zo relevant in keukens, werkplaatsen, en zelfs kantines. Papieren handdoeken gebruiken in deze plekken is hygiënisch en handig. Het vermindert ook het risico op kruisbesmetting.

Kosten Besparen met Papier Dispensers

Naast hygiëne en gemak bieden papier dispensers ook een financieel voordeel. Ze verminderen verspilling omdat ze een gecontroleerde hoeveelheid papieren handdoeken afgeven, waardoor overmatig gebruik wordt voorkomen. Dit zorgt voor minder kosten voor papieren handdoeken op de lange termijn, goed voor bedrijven en huishoudens.

Het Gemak van Onderhoud en Navulling

Het onderhouden en bijvullen van papier dispensers is een eenvoudige taak die bijdraagt aan hun optimale werking. Leer hoe je gemakkelijk papieren handdoeken op voorraad houdt. Leer hoe je de dispenser schoon houdt. Dit zorgt voor een fijne ervaring.

Het Persoonlijke Tintje: Aanpassingsmogelijkheden

Geef je ruimte een persoonlijke toets door te kiezen voor aanpasbare papier dispensers. Ontdek hoe je je merk of omgeving kunt aanpassen met branding, kleuren en ontwerpen.

Een Duurzame Toekomst: Papier Dispensers en Milieubewustzijn

Ontdek waarom papier dispensers kiezen voor duurzaamheid en milieubewustzijn betekent. Leer meer over de ecologische voordelen van papier dispensers en hoe ze passen in moderne groene initiatieven.

De Toekomst van Papier Dispensers: Innovatie in Gebruiksgemak

Blijf op de hoogte van de laatste trends en innovaties op het gebied van papier dispensers. Ontdek hoe technologische ontwikkelingen het gebruiksgemak en de hygiëne van deze essentiële apparaten blijven verbeteren.

Zijn dispensers geschikt voor thuisgebruik?

Welk type papieren handdoeken werkt het beste met papier dispensers?

Zijn automatische sensor-based dispensers beter dan handmatige dispensers?

Hoe kan ik een dispenser schoonmaken?

Zijn dispensers duurzaam?