Home / Bestelinfo

Bestelinfo

Betalen via iDeal

100%eco biedt de mogelijkheid met iDeal te betalen. Dat is betalen in je eigen vertrouwde internetbankieromgeving. Je doorloopt dezelfde stappen als je bij internetbankieren gewend bent; het voordeel is dat de betaling met alle gegevens al voor je klaarstaat. Makkelijk en volgens dezelfde (strenge) beveiligingseisen van je bank. Deze betaalservice is beschikbaar voor klanten van ABN AMRO Bank, Rabobank, ING , RegioBank, ASN Bank, Friesland Bank, Van Lanschot en Triodos Bank.

Verzendkosten

  • Bestellingen tot € 75,00 – € 5,75 per bestelling (België € 9.95)
  • Bestellingen vanaf € 75,00 – géén verzendkosten
  • Voor rembourszendingen (afrekenen aan bezorger) geldt een toeslag van € 10,95

Levertijd

Is jouw order voor 14.00 uur geplaatst en betaald? Dan wordt je bestelling één dag na betaling van je bestelling geleverd (mits op voorraad). Heb je grote haast met jouw levering of heb je speciale wensen. Neem dan even contact op met onze afdeling verkoop via 026 – 319 39 69.

Afleverinformatie

Alle pakketten zijn verzekerd en worden geleverd door DPD, hierop zijn de volgende punten van toepassing:

  • DPD pakketdienst bezorgt op andere tijden dan de gewone post.
  • Door drukte bij DPD of andere onvoorziene omstandigheden buiten onze schuld kan de levering één dag uitlopen.
  • Wij hebben geen invloed op het tijdstip van bezorgen.
  • DPD bezorgt pakketten van maandag tot en met zaterdag. Jouw pakket kan op die dagen in één van de vier tijdsvensters bij je worden aangeboden. Je kunt tot 10 dagen vooruit, zien hoe laat ze bij je langs komen.
  • Bezorger gemist dan vind je een kaartje in de brievenbus met daarop een bezorgcode, jouw postcode en het soort pakket. Je kunt hiermee een nieuw bezorgmoment kiezen.

Herroepingsrecht

Bij leveren van producten

Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door de consument of een vooraf door de consument aangewezen en aan de ondernemer bekend gemaakte vertegenwoordiger. Tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies.
Bij levering van diensten:
Bij levering van diensten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen, ingaande op de dag van het aangaan van de overeenkomst. Om gebruik te maken van zijn herroepingsrecht, zal de consument zich richten naar de door de ondernemer bij het aanbod en/of uiterlijk bij de levering ter zake verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

Kosten in geval van herroeping

Indien de consument gebruik maakt van zijn herroepingsrecht, komen ten hoogste de kosten van terugzending voor zijn rekening. Indien de consument een bedrag betaald heeft, zal de ondernemer dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen na de terugzending of herroeping, terugbetalen.

Uitsluiting herroepingsrecht

De ondernemer kan het herroepingsrecht van de consument uitsluiten voor zover voorzien in lid 2 en 3. De uitsluiting van het herroepingsrecht geldt slechts indien de ondernemer dit duidelijk in het aanbod, althans tijdig voor het sluiten van de overeenkomst, heeft vermeld. Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten:

a. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;
b. die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
c. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
d. die snel kunnen bederven of verouderen;
e. waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft;
f. voor losse kranten en tijdschriften;
g. voor audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.

Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor diensten:
a. betreffende logies, vervoer, restaurantbedrijf of vrijetijdsbesteding te verrichten op een bepaalde datum of tijdens een bepaalde periode;
b. waarvan de levering met uitdrukkelijke instemming van de consument is begonnen voordat de bedenktijd is verstreken;
c. betreffende weddenschappen en loterijen.

Ruilen en retourneren: veelgestelde vragen

Welke regels gelden voor het retourneren van verschillende artikelen?

Zijn er kosten verbonden aan het terugzenden van een product?

Wat moet ik doen als ik een verkeerd of beschadigd artikel heb ontvangen?