bio toiletpapier

Biologisch afbreekbaar wc papier

Toiletpapier dat op natuurlijke wijze kan worden afgebroken, wordt biologisch afbreekbaar wc papier genoemd. Op deze pagina lees je meer!

Shop toilet
Home / Biologisch afbreekbaar wc papier

Bekijk ons aanbod

Duurzaam geproduceerd

Ecologisch gecertificeerd

Beste prijs/kwaliteit

Voordelen biologisch afbreekbaar wc papier

Hieronder worden enkele voordelen genoemd van het gebruik van biologisch afbreekbaar wc papier:

  1. Het is gunstig voor het milieu omdat het snel en veilig afbreekt in de natuur. Dit betekent dat het geen invloed heeft op de afvalproblematiek en dat er geen potentieel gevaarlijke verbindingen vrijkomen bij de afbraak.
  2. Het is duurzamer dan gewoon toiletpapier omdat het vaak wordt gemaakt van gerecycleerd papier of plantaardige vezels. Papier van nieuw materiaal is namelijk minder duurzaam.
  3. Door een snelle afbraak en het ontbreken van toxische residuen in het rioolstelsel kan het de kwaliteit van het water verbeteren.
  4. Omdat het gemaakt is van natuurlijke materialen, die zachter en vochtiger zijn, kan het comfortabeler aanvoelen dan gewoon toiletpapier.

Biologisch afbreekbaar wc papier kopen

Om bio-afbreekbaar toiletpapier te maken, wordt bijvoorbeeld gerecycled papier gebruikt. Hierdoor is het papier biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijker dan gewoon toiletpapier. Wanneer je op zoek bent naar biologisch afbreekbaar toiletpapier, dan is 100% ECO de juiste website voor jou. Wij zijn namelijk een gespecialiseerde online winkel die biologisch afbreekbaar wc papier verkoopt.

Eco toiletpapier van 100%eco

Omdat 100%eco toiletpapier wordt gemaakt met geavanceerde en duurzame technieken, is het een zeer milieuvriendelijke oplossing. Hierdoor heeft het papier ook al diverse eco-certificaten. Daarnaast is het papier sterk, buigbaar en lost het gemakkelijk op. Ben je geinteresseerd in biologisch afbreekbaar toiletpapier? Hier kan je het bestellen.