blog
WIN een toiletpakket: doe nu mee!
november 30, 2014
Seepje
Jouw bijdrage aan World Fairtrade Week: Seepje!
mei 13, 2016

Duurzaam winkelen: dat doe je bij 100%eco, maar ook op duurzaamwinkelen.nl

duurzaam

Dat we bij 100%eco dol zijn op ondernemers met groene initiatieven, dat wisten jullie al. Recentelijk zijn duurzaamwinkelen.nl tegen gekomen. Deze handige website is een bron vol duurzame producten, webshops en weetjes. Lees nu meer over duurzaamwinkelen.nl

De duurzaam lifestyle website duurzaamwinkelen.nl heeft één doel: de Aarde beschermen.
Bij duurzaamwinkelen en natuurlijk bij 100%eco, zijn we blij met onze planeet Aarde. Onze planeet voorziet ons van voeding, drinken en zuurstof. Van dieren en van prachtige natuurgebieden waar we elke dag van kunnen genieten. Helaas gaat het niet heel goed met onze Aarde en wij zijn de enige die haar weer beter kunnen maken. Dit kunnen we doen door bewust te gaan leven, bewust te gaan kopen en bewust keuzes te maken. Bij duurzaamwinkelen.com verzamelen ze informatie met betrekking tot duurzaam leven. Zo blijf je als lezer op een leuke manier op de hoogte van de ontwikkelingen. Op de website vind je alles wat met duurzaamheid te maken heeft. Actualiteiten, weetjes, web shops en winkels.

Duurzaamwinkelen.nl werkt samen met webshops en winkels, die staan voor duurzaamheid. Allemaal hebben ze een bewuste keuze gemaakt om een bijdrage te leveren aan het verminderen van afval, uitstoot, het recyclen en over het gebruik van milieuvriendelijke producten. Van een gadget tot zonnepanelen, van kleding tot zonneboilers en natuurlijk 100%eco papier!!

Neem zeker eens een kijkje op http://www.duurzaamwinkelen.nl