Eco voor bedrijven

Steeds meer bedrijven streven ernaar om een minimale voetafdruk op de aarde achter te laten door gebruik van duurzame producten. De dispensers van 100%eco met ecologische papieren handdoekrollen en servetten zijn niet alleen duurzaam en hygiënisch.  Door de grote capaciteit van de dispenser en de eenvoudige manier van bijvullen, zijn de dispensers ook nog eens zeer efficiënt in gebruik.

Dispensers

Handdoeken

Servetten

Toiletpapier jumborollen

null
MEER METERS PER ROL
null
PAPIEREN VERPAKKING
null
DUURZAAM
null
BESTE PRIJS / KWALITEIT

Een compleet aanbod!

Steeds meer bedrijven kiezen voor eco. Het assortiment van 100%eco voor de zakelijke markt, biedt een totaal hygiëne assortiment inclusief dispensers.

Het aanbod van 100%eco bestaat uit producten voor verschillende toepassingen zoals: sanitair, keuken, hotelkamer, pantry, restaurant en kantoor.

Het eco assortiment voor bedrijven bestaat uit verschillende productgroepen:

  • Toiletpapier
  • Handdoekrollen
  • Servetten
  • Dispensers

De dispensers zijn voorzien van een venster dat de mogelijkheid biedt een eigen boodschap of logo te tonen.

 

Waarom kiezen voor 100%eco?

Het gebruik en verbruik van duurzame producten valt of staat met de bewustwording van de gebruikers. Wij streven ernaar om een minimale voetafdruk op de aarde achter te laten door het leveren van 100%eco producten. Deze producten zijn voorzien van betrouwbare informatie en wij bieden u de nodige service. Heeft u hulp nodig bij de montage of onderhoud van de dispensers of heeft u vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op!

verkooppunten

VERKOOPPUNTEN

De producten van 100%eco zijn te koop op onze webshop! Het aanbod in verschillende verpakkingseenheden zijn handig voor…

moka

ONGEBLEEKT TOILETPAPIER

Het groenste toiletpapier ter wereld! 100% ongebleekt recycled.

wit

WIT TOILETPAPIER

Zacht en wit toiletpapier gemaakt van 100% gerecycelde vezels!

Inloggen

Gemakkelijk aankopen doen bij 100%eco

Bedankt voor uw duurzame aankoop bij 100%eco. Om uw bestelling zo snel mogelijk te verwerken kunt u hiernaast een account registreren. Op deze manier worden uw gegevens vertrouwelijk opgeslagen en automatisch ingevuld.


100procenteco

Een account aanmaken?