Eco voor bedrijven

Steeds meer bedrijven streven ernaar om een minimale voetafdruk op de aarde achter te laten door gebruik van duurzame producten. De dispensers van 100%eco met ecologische papieren handdoek rollen en servetten zijn niet alleen duurzaam en hygiënisch. Door de grote capaciteit van de dispenser en de eenvoudige manier van bijvullen, zijn de dispensers ook nog eens zeer efficiënt in gebruik.

Shoppen
Home / Eco voor bedrijven

Bekijk ons aanbod

Duurzaam geproduceerd

Ecologisch gecertificeerd

Beste prijs/kwaliteit

Een compleet aanbod!

Steeds meer bedrijven kiezen voor eco. Het assortiment van 100%eco voor de zakelijke markt, biedt een totaal hygiëne assortiment inclusief dispensers.

Het aanbod van 100%eco bestaat uit producten voor verschillende toepassingen zoals: sanitair, keuken, hotelkamer, pantry, restaurant en kantoor.

Het eco assortiment voor bedrijven bestaat uit verschillende productgroepen:

  • Toiletpapier
  • Keukenpapier
  • Servetten
  • Dispensers
  • Schoonmaakmiddelen

De dispensers zijn voorzien van een venster dat de mogelijkheid biedt een eigen boodschap of logo te tonen.

Duurzaam toiletpapier

Waarom kiezen voor 100%eco?

Het gebruik en verbruik van duurzame producten valt of staat met de bewustwording van de gebruikers. Wij streven ernaar om een minimale voetafdruk op de aarde achter te laten door het leveren van 100%eco producten. Deze producten zijn voorzien van betrouwbare informatie en wij bieden je de nodige service. Heb je hulp nodig bij de montage of onderhoud van de dispensers of heb je vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op!

Over Cascades Tissue Group