Ecologische schoonmaakmiddelen

Zoek je naar reinigingsproducten die je huis of bedrijfspand brandschoon maken en tegelijkertijd vriendelijk zijn voor het milieu? Zoek niet verder! Ontdek en koop jouw ecologische schoonmaakmiddelen bij 100% Eco.

Shoppen
Home / Ecologische schoonmaakmiddelen

Duurzaam geproduceerd

Ecologisch gecertificeerd

Beste prijs/kwaliteit

Waarom ecologische schoonmaakmiddelen?

Gewone schoonmaakmiddelen bevatten chemische stoffen zoals ammoniak, chloor en fosfaten die na gebruik in ons water terechtkomen en het milieu kunnen aantasten. Door te kiezen voor ecologische schoonmaakmiddelen lever je een bijdrage aan een duurzamere planeet en laat je een kleinere ecologische voetafdruk achter. Bovendien bieden onze ecologische schoonmaakmiddelen extra voordelen:

  • Biologisch afbreekbaar: Zoals eerder genoemd zijn onze schoonmaakmiddelen biologisch afbreekbaar en hebben ze geen negatieve impact op de aarde bij gebruik.
  • Veilig: De schoonmaakproducten van 100% Eco bevatten geen chemicaliën die de luchtkwaliteit in je huis of bedrijfspand schaden.
  • Krachtige reiniging: De schoonmaakmiddelen zijn krachtig en doeltreffend in het verwijderen van vuil. Ze doen niet onder voor traditionele schoonmaakmiddelen.
Merken van 100%eco

Ons assortiment ecologische schoonmaakmiddelen

100% Eco biedt een breed scala aan ecologische schoonmaakmiddelen. Hieronder staan enkele milieuvriendelijke producten die gemakkelijk te bestellen zijn in onze webwinkel.

Vloerreiniger

In ons assortiment vind je de ecologische vloerreiniger van het merk Green Care Professional. Deze duurzaam geproduceerde vloerreiniger bevat geen bleekmiddelen of toxische stoffen en is 100% biologisch afbreekbaar.

Wc reiniger

Onze wc reiniger van het merk Green Care Professional is gebaseerd op natuurlijke zure oplosmiddelen en is volledig biologisch afbreekbaar. Hij is verkrijgbaar in mint en citroen.

Keukenreiniger

In de webwinkel van 100% Eco vind je twee merken ecologische keukenreinigers: BIOnyx en Green Care Professionals. Beide merken zijn biologisch afbreekbaar. De keukenreiniger van BIOnyx bevat bovendien geen parabenen, verdikkingsmiddelen of conserveermiddelen.

Glasreiniger

De glasreinigers van 100% Eco zorgen voor helder zicht en verwijderen strepen en vuil moeiteloos, terwijl je ook nog eens bijdraagt aan het milieu.

Shop nu

Keurmerken voor ecologische schoonmaakmiddelen

Je hebt de keuze gemaakt om ecologisch verantwoorde schoonmaakmiddelen te gaan gebruiken. Hoe weet je dat ze ook echt goed zijn? De producten die wij verkopen hebben verschillende keurmerken, die toegewezen worden door een externe partij. Zie deze video van milieu centraal, die uitlegt waaraan je ecologische middelen herkent. Ben je bereid om een schone en groene leefomgeving te creëren? Ontdek de kracht van ecologische schoonmaakmiddelen van 100% Eco. Bekijk het volledige assortiment in onze webwinkel. Heb je vragen over onze producten? Neem gerust contact met ons op!

Bekijk ons aanbod