ZO Schoon

Home / Merken / ZO Schoon

Schoonmaakproducten van ZO Schoon

ZO biedt schoonmaakproducten met een minimale belasting van het milieu. Zo is er gelet op de productie van grondstoffen, hergebruik, recycle-opties, veiligheid, het gewicht van de verpakking en op de frequentie van het transport. De producten van ZO zijn uniek omdat je eenmalig een fles aanschaft en daarna alleen nog navulzakken natuurlijke reinigingsmiddel nodig hebt die je mixt met kraanwater. Dat bespaart jaarlijks veel plastic flessen liters water.

Vegan en natuurlijke ingrediënten


De ingrediënten van de ZO schoonmaakproducten komen voor in de natuur en zijn 100% natuurlijk. In reguliere schoonmaakmiddelen komen vaak dierlijke vetten voor. Alle producten van ZO zijn vegan: er zitten alleen natuurlijke stoffen in van plantaardige bronnen, en er wordt niet getest op dieren.De reinigers kun je elke dag voor alle oppervlakken gebruiken. Met ZO sanitair schoon houd je de badkamer schoon én kalkvrij door elke dag even te sprayen.

Minder CO2 uitstoot

Een gemiddeld kant-en-klaar reinigingsmiddel bestaat voor meer dan 90% uit water. Met de producten van ZO voeg je zelf water toe. Dit scheelt veel volume en gewicht en er hoeven veel minder vrachtwagens te rijden. Met 1 navulzak spaar je 10 plastic flessen uit en maar liefst 5 liter reiniger.

Minder afval

ZO let niet alleen op het gebruik van materialen en ingrediënten, maar ook op hergebruik. Van gewone reinigers gooi je de verpakking weg. De verpakkingen van ZO zijn ontworpen voor hergebruik. Ze gaan lang mee én worden recyclet. Sprayers die je niet meer wilt en lege navulverpakkingen kun je gratis terugsturen naar ZO. Daarom heeft ZO géén afval.

Duurzaam geproduceerd

Ecologisch gecertificeerd

Beste prijs/kwaliteit

Bekijk ons aanbod