Eco afwasmiddel van Seepje

Eco afwasmiddel van Seepje zorgt voor een natuurlijk schone vaat en is pH neutraal. De Seepje schillen zijn gemaakt van de Sapindus Mukorossi-vrucht, een plantaardig en fairtrade wasmiddel uit Nepal. Er ontstaat een natuurlijke vorm van zeep als de schil in aanraking komt met water. Het Seepje afwasmiddel bevat geen chemische stoffen of dierlijke ingrediënten. Naast gezondheid staan bij Seepje ook de gevolgen voor het milieu hoog in het vaandel. Daarom zijn alle ingrediënten in de Seepje producten 100% biologisch afbreekbaar of, in het geval van minerale stoffen, veilig oplosbaar in het milieu.

Onze producten

null
MEER METERS PER ROL
null
PAPIEREN VERPAKKING
null
DUURZAAM
null
BESTE PRIJS / KWALITEIT
seepje natuur

Wat is er bijzonder aan eco afwasmiddel?

100%eco introduceert een duurzaam en fairtrade afwasmiddel, gemaakt op basis van de Sapindus mukorossi-vrucht uit Nepal. De schillen, staan bij aanraking met water, een natuurlijke vorm van zeep af. Het Seepje afwasmiddel bestaat voor 80% uit extract van de schillen en bevat geen chemische stoffen of dierlijke ingrediënten. Seepje afwasmiddel is verkrijgbaar in tintelfrisse limoen en citrus geur, gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Seepje maakt ook plantaardige en fairtrade wasmiddelen en allesreinigers.

verkooppunten

VERKOOPPUNTEN

De producten van 100%eco zijn te koop op onze webshop! Het aanbod in verschillende verpakkingseenheden zijn handig voor…

moka

ONGEBLEEKT TOILETPAPIER

Het groenste toiletpapier ter wereld! 100% ongebleekt recycled.

wit

TOILETPAPIER ECO WIT

Zacht en wit toiletpapier gemaakt van 100% gerecycelde vezels!