bio toiletpapier

Biologisch afbreekbaar toiletpapier kamperen

Tijdens het kamperen wordt het gebruik van biologisch afbreekbaar toiletpapier steeds gebruikelijker. Dit toiletpapier krijgt dan ook steeds meer de voorkeur om milieuredenen. De voordelen van het gebruik van biologisch afbreekbaar toiletpapier tijdens het kamperen worden hieronder nader besproken. Lees dus zeker verder.

shop nu
Home / Ons aanbod / Biologisch afbreekbaar toiletpapier kamperen

Bekijk ons aanbod

Duurzaam geproduceerd

Ecologisch gecertificeerd

Beste prijs/kwaliteit

Tijdens het kamperen wordt het gebruik van biologisch afbreekbaar toiletpapier steeds gebruikelijker. Zeker wanneer u ervoor kiest om in de natuur te kamperen, is het belangrijk voor het eco systeem om uw kampeerplek niet vervuild achter te laten. Dit toiletpapier is dan ook erg geliefd om verschillende milieuredenen. De voordelen van het gebruik van biologisch afbreekbaar toiletpapier tijdens het kamperen worden hieronder nader besproken. Lees dus zeker verder.

Is het de moeite waard?

Veel mensen twijfelen aan de waarde van biologisch afbreekbaar toiletpapier. Daarom is het geheel je eigen keuze of je regulier toiletpapier of eco toiletpapier gebruikt. Aan de andere kant is het wel zo dat biologisch afbreekbaar papier beter is dan gewoon toiletpapier. Bij het gebruik van een campingtoilet is het namelijk verstandiger om biologisch afbreekbaar toiletpapier te gebruiken in plaats van gewoon toiletpapier, dit omdat het beter oplost. Wij raden daarom eco toiletpapier aan. Nieuwsgierig geworden naar dit product? Klik hier voor meer informatie of lees verder voor meer informatie.

Wat wordt bedoeld met biologisch afbreekbaar toiletpapier?

Zoals de naam al aangeeft, is biologisch afbreekbaar toiletpapier gemaakt voor kampeerders en wandelaars en breekt het snel af. Het is dan ook erg populair onder deze groep mensen.

Hoewel elk type toiletpapier gemaakt is om snel te ontbinden, ontbindt zacht toiletpapier, ook bekend als biologisch afbreekbaar toiletpapier, een stuk sneller. Dit maakt het de beste keuze voor gebruik buitenshuis of tijdens het kamperen.

Biologisch afbreekbaar toiletpapier van 100% ECO

Eco toiletpapier van 100%eco is gemaakt van gerecycled papier. 100%eco biedt met dit toiletpapier twee duurzame kwaliteiten: ongebleekt toiletpapier (Lucart econaturel) en wit chloorvrij gebleekt toiletpapier (Lucart Eco). 100%eco toiletpapier is een zeer milieuvriendelijke keuze vanwege de innovatieve en duurzame productietechnieken. Daarom heeft het papier verschillende eco-certificaten. Het papier is zacht, sterk en lost goed op. Bovendien wordt het toiletpapier plasticvrij verpakt en verzonden naar een adres naar keuze.

Wil je meer weten? Bekijk dan gerust ons assortiment toiletpapier op onze website.