duurzaam wc papier

Duurzaam wc papier

Met trots presenteren wij onze collectie duurzaam wc papier, speciaal ontworpen om je ecologische voetafdruk te verkleinen. Ons assortiment duurzaam toiletpapier biedt niet alleen de beste kwaliteit, maar ook een verantwoorde keuze voor het milieu. Wij geloven dat zelfs de kleinste acties een grote impact kunnen hebben. Ontdek onze collectie duurzaam toiletpapier en draag bij aan een duurzame toekomst op onze planeet.

Shoppen
Home / Ons aanbod / Duurzaam wc papier

Bekijk ons aanbod wc papier

Duurzaam geproduceerd

Ecologisch gecertificeerd

Beste prijs/kwaliteit

Duurzaam wc papier

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker in ons dagelijks leven. We willen allemaal wel ons steentje bijdragen aan het behoud van onze planeet. Bij het gebruik van wc papier denk je misschien niet meteen aan duurzaamheid, maar ook hier kan een verschil worden gemaakt. Volgens het WWF is er namelijk een duidelijk verband tussen het produceren van toiletpapier en wereldwijde ontbossing.  Kies voor 100%eco duurzaam wc papier, gemaakt van 100% gerecycled papier. Dit papier wordt geproduceerd met innovatieve en duurzame productietechnologieën. Ontdek ons assortiment hoogwaardig en zacht toiletpapier, dat op een milieuvriendelijke manier is geproduceerd. Bovendien zorgt het voor een aangename toilet ervaring. Maak vandaag nog de keuze voor duurzaamheid en draag bij aan een betere toekomst voor ons allemaal!

Waarom kiezen voor duurzaam wc papier?

Natuur en milieu staan tegenwoordig hoog op de agenda en daarom worden we ons steeds meer bewust van onze impact op de planeet. Duurzaam toiletpapier van 100%eco is een goede keuze voor wie zijn ecologische voetafdruk wil verkleinen. Ons toiletpapier is gemaakt van 100% gerecyclede vezels, wat betekent dat er geen bomen zijn gekapt voor de productie. Bovendien is ons witte toiletpapier chloorvrij gebleekt en is ons beige toiletpapier zelfs volledig ongebleekt. Door voor 100%eco te kiezen, help je onze planeet te behouden voor toekomstige generaties.

Verschillende soorten duurzaam wc papier

100% Eco biedt verschillende soorten duurzaam toiletpapier die stuk voor stuk verantwoord geproduceerd zijn. Zo hebben we bijvoorbeeld wit chloorvrij toiletpapier, gemaakt van 100% gerecycled papier. Dit papier wordt gemaakt zonder dat er bomen gekapt hoeven te worden.

Daarnaast bieden we ook ongebleekt toiletpapier dat nog duurzamer is omdat het niet gebleekt is. Hierdoor blijven de natuurlijke kleur en textuur van het papier behouden. Bovendien komen er tijdens het productieproces geen schadelijke chemicaliën gebruikt. Ons duurzame toiletpapier is verkrijgbaar in verschillende formaten en verpakkingen. Zo is er voor iedereen een geschikte variant beschikbaar. Kies voor duurzaam toiletpapier van 100%eco en draag bij aan een betere toekomst voor onze planeet.

Wat maakt toiletpapier duurzaam?

Duurzaam wc papier is een bewuste keuze voor het milieu en de toekomst van onze planeet. Maar wat maakt toiletpapier precies duurzaam? Bij 100%eco gebruiken we alleen duurzame materialen, zoals gerecycled papier of papier uit verantwoord beheerde bossen. Hierbij wordt geen chloor of bleekmiddel gebruikt. Bovendien is ons toiletpapier biologisch afbreekbaar en composteerbaar. Dat betekent dat het niet schadelijk is voor de natuur.

Bestel jouw duurzame wc papier vandaag nog!

Voor hoogwaardig duurzaam toiletpapier ben je bij 100%eco aan het juiste adres. Ons toiletpapier is gemaakt van 100% gerecycled papier en is vrij van chloor. Dit maakt het beter voor het milieu en voor je huid. Bestel vandaag nog jouw duurzame toiletpapier en draag bij aan een groenere toekomst!