Eco schoonmaakmiddelen

Ben je op zoek naar schoonmaakmiddelen die jouw woning of bedrijfspand brandschoon maken en daarnaast ook vriendelijk zijn voor het milieu? Zoek niet verder! In de webshop van 100% Eco vind je een breed assortiment, zonder schadelijke chemicaliën met minimale belasting voor onze planeet. Shop jouw schoonmaakmiddelen bij 100% Eco.

Shoppen
Home / Ons aanbod / Eco schoonmaakmiddelen

Waarom eco schoonmaakmiddelen?

Normale schoonmaakmiddelen bevatten chemische stoffen als ammoniak, chloor en fosfaten die na gebruik in ons water terechtkomen en hiermee het milieu kunnen belasten. Daarbij blijkt uit onderzoek dat chemische schoonmaakmiddelen slecht kunnen zijn voor de luchtwegen. Door te kiezen voor eco schoonmaakmiddelen draag jij dus jouw steentje bij aan een minimale belasting voor onze planeet en laat je een minder grote voetafdruk achter. Daarnaast beschikken onze ecologische schoonmaakmiddelen over meer voordelen:

Milieuvriendelijk

Zoals eerder benoemd zijn onze schoonmaakmiddelen biologisch afbreekbaar en schaad je de aarde niet door gebruik te maken van deze middelen.

Eco schoonmaakmiddelen zijn veilig

De de middelen van 100% Eco bevatten geen chemicaliën die de luchtkwaliteit in jouw woning of bedrijfspand aantasten.

Effectieve reiniging

De ecologische schoonmaakmiddelen zijn krachtig en effectief in het verwijderen van vuil. De schoonmaakmiddelen doen dan ook niet onder voor traditionele schoonmaakmiddelen.

Minder schadelijk voor de gezondheid

Producten met chloor en ammoniak kunnen slecht zijn voor de luchtwegen. Daarbij kunnen er gevaarlijke dampen vrij komen wanneer deze producten zomaar met elkaar worden gecombineerd.

Creëer een groene leefomgeving met onze eco schoonmaakmiddelen!

Ben jij bereid om een schone en groene leefomgeving te creëren? Ontdek de kracht van de eco schoonmaakmiddelen van 100% Eco. Bekijk het volledige assortiment in onze webshop. Heb je vragen over een van onze producten? Neem gerust contact met ons op!

Ga naar onze shop

Assortiment eco schoonmaakmiddelen 100% Eco

100% Eco beschikt over een breed assortiment. Onderstaande milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen zijn eenvoudig te bestellen in onze webshop.

Vloerreiniger

In het assortiment van 100% Eco vind je de vloerreiniger van het merk Green Care Professional. De vloerreiniger is duurzaam geproduceerd, zonder bleekmiddelen of toxische stoffen en is daarnaast 100% biologisch afbreekbaar.

Wc reiniger

De wc reiniger van het merk Green Care Professional is een wc reiniger op basis van natuurlijke zure oplosmiddelen en is 100% biologisch afbreekbaar. De wc reiniger is beschikbaar in mint en lemon.

Keukenreiniger

Er zijn twee merken ecologische keukenreinigers te vinden in de webshop van 100% Eco: BIOnyx en Green Care Professionals. Beide merken keukenreinigers zijn biologisch afbreekbaar. Daarnaast bevat de keukenreiniger van BIOnyx geen parabenen, verdikkings- of conserveringsmiddelen.

Glasreiniger

Glasreinigers van 100% Eco zorgen voor kristalhelder zicht en verwijderen gemakkelijk strepen en vuil, terwijl je met het gebruik van de glasreiniger bijdraagt aan het milieu.

Bekijk ons aanbod