Onze producten

Ecologische reinigingsproducten

De ecologische reinigingsproducten van Green Care Professional en Seepje zijn duurzaam geproduceerd en vrij van chemische en toxische ingrediënten. Daarnaast zijn de producten biologisch afbreekbaar. Zo hou je niet alleen je huis en kleding fris en schoon, maar ook het milieu.


Maak ook kennis met de eco schoonmaakmiddelen van BIOnyx. Deze zijn 100% biologisch en bevatten geen parabenen, conserverings- of verdikkingsmiddelen, zonder aan reinigingskracht te verliezen.

Bij de schoonmaakproducten van ZO wordt er gelet op de productie van grondstoffen, hergebruik, recycle-opties, veiligheid, het gewicht van de verpakking en op de frequentie van het transport. Zo wordt er vanaf grondstof tot en met gebruik voor minimale belasting van het milieu gezorgt.

null
MEER METERS PER ROL
null
PAPIEREN VERPAKKING
null
DUURZAAM
null
BESTE PRIJS / KWALITEIT
ecologische schoonmaakmiddelen

Wat is er zo bijzonder aan de schoonmaakmiddelen van Green Care?

De schoonmaakmiddelen van Green Care Professional worden duurzaam geproduceerd met gebruik van hernieuwbare, aardolieonafhankelijke energie zoals hydroelektrische-, zonne-, en geothermische energie. Daarnaast maakt Green Care Professional bij de productie gebruik van een eigen installatie voor zoetwater- en afvalwaterbehandeling. Niet alleen de productie is duurzaam. Ook de samenstelling van de reinigingsproducten is milieuvriendelijk en veilig voor de gezondheid.
Werner & Mertz Professional is een bedrijf waar de duurzame bedrijfsvoering al jaren centraal staat. Echter met hun merk Green Care Professional gaat Werner & Mertz Professional een stapje verder. Green Care Professional handelt vanuit vijf punten, Ecologie, Toxicologie, Sociale aspecten, Prestatie en Economie. Alleen als deze vijf onderdelen volledig in balans zijn krijgt een product een Green Care label. Het volledige productieproces is niet alleen ISO 14001 gecertificeerd maar ook onderworpen aan de strenge Europese EMAS certificatie. De schoonmaakmiddelen van Green Care Professional zijn gecertificeerd met Europees Ecolabel.

seepje schillen pakket

Wat is er zo bijzonder aan wasmiddel van Seepje?

De Seepje schillen zijn gemaakt van de Sapindus Mukorossi-vrucht en het is een plantaardige en fairtrade wasmiddel uit Nepal. Er ontstaat een natuurlijke vorm van zeep als de schil in aanraking komt met water. De Seepje schillen zijn geschikt voor de gekleurde en witte was. De schillen zijn zelfs geschikt voor delicate stoffen zoals wol en zijde. Seepje schillen wasmiddel is natuurlijk, milieuvriendelijk en maakt de was schoon en comfortabel zacht. Seepje vloeibaar, geschikt voor bonte en witte was, is vrij van allergenen, volledig plantaardig en bevat geen chemische stoffen en dierlijke ingrediënten.

wit

TOILETPAPIER ECO WIT

Zacht en wit toiletpapier gemaakt van 100% gerecycelde vezels!

moka

ONGEBLEEKT TOILETPAPIER

Het groenste toiletpapier ter wereld! 100% ongebleekt recycled.