wasmiddel natuurlijk, wasmiddel duurzaam

Duurzaam wasmiddel

Op zoek naar een duurzaam wasmiddel? Dan ben je bij 100%eco aan het juiste adres. Bij ons vind je namelijk een ruime keuze aan ecologische en milieuvriendelijke wasmiddelen, geschikt voor alle soorten wasgoed en gemaakt van natuurlijke ingrediënten.

Shoppen
Home / Ons aanbod / Wasmiddel duurzaam

Bekijk ons aanbod

Duurzaam geproduceerd

Ecologisch gecertificeerd

Beste prijs/kwaliteit

Duurzaam wassen met Seepje wasmiddel

Seepje wasmiddel is een 100% natuurlijke en duurzame keuze voor het wassen van al je kleding. Het wasmiddel is gemaakt van de Sapindus mukorossi vrucht uit Nepal, die van nature een zeepachtige stof bevat. Door deze schillen in je wasmachine te gebruiken, zorg je niet alleen voor schone was, maar draag je ook bij aan een beter milieu. Seepje wasmiddel is namelijk volledig biologisch afbreekbaar en vrij van chemicaliën. Bovendien is het geschikt voor zelfs de meest delicate stoffen zoals wol en zijde.

Door te kiezen voor Seepje wasmiddel maak je een bewuste keuze voor een duurzame toekomst en draag je bij aan een schonere wereld. Bij 100%eco vind je het complete assortiment duurzame schoonmaakmiddelen van Seepje en bestel je gemakkelijk en veilig online.

Fairtrade en duurzaamheid: de missie van Seepje

Seepje heeft een duidelijke missie: bijdragen aan een duurzame en eerlijke wereld. Dit doen ze door natuurlijke en fair trade wasmiddelen te produceren op basis van de Sapindus Mukorossi vrucht uit Nepal. Op basis van de overtuiging dat duurzaamheid en eerlijke handel samengaan, streeft Seepje naar een minimale impact op het milieu. Door te kiezen voor Seepje wasmiddel draag je dan ook bij aan een beter milieu, terwijl je ook verzekerd bent van schoon en fris wasgoed.

Ontdek het complete aanbod aan duurzame wasmiddelen

We hopen dat je enthousiast bent geworden over ons assortiment duurzame wasmiddelen en de mogelijkheden die Seepje biedt voor een schone en duurzame was. Ontdek daarom ons complete assortiment duurzame wasmiddelen en maak een bewuste keuze voor een beter milieu en een schonere wereld. Bestel vandaag nog en draag bij aan een duurzamere toekomst!

Wat wordt bedoeld met duurzaam wasmiddel?

Wat is het verschil tussen duurzaam wasmiddel en conventioneel wasmiddel?

Wat zijn de voordelen van duurzaam wasmiddel?

Wat is Seepje en waarom is het duurzaam?

Is Seepje wasmiddel geschikt voor alle soorten was?

Is Seepje wasmiddel geschikt voor mensen met een allergie?