wasmiddel natuurlijk, wasmiddel duurzaam

Wasmiddel natuurlijk

Op zoek naar een natuurlijk wasmiddel? Dan ben je bij 100 Procent Eco aan het juiste adres. Ontdek gerust ons gehele assortiment van ecologische wasmiddelen. Zo kun je bij ons terecht voor onder andere wasverzachters, wasmiddelen en nog veel meer. Allemaal van het merk Seepje.

Shoppen
Home / Ons aanbod / Wasmiddel natuurlijk

Bekijk ons aanbod

Duurzaam geproduceerd

Ecologisch gecertificeerd

Beste prijs/kwaliteit

Wij geloven dat milieuvriendelijke producten de toekomst zijn, en dat geldt zeker voor onze wasmiddelen. Onze producten zijn niet alleen effectief in het reinigen van je kleding, maar ook goed voor onze planeet.

Bij ons vind je een breed assortiment wasmiddelen die gemaakt zijn met respect voor de natuur en met zorg voor je gezondheid. Of je nu op zoek bent naar een traditioneel wasmiddel of een veganistische optie, wij hebben wat je nodig hebt. De was doen en tegelijkertijd onze aarde beschermen. Probeer het vandaag nog!

Natuurlijk wasmiddel van Seepje

Op basis van de Himalayavrucht Sapindus mukorossi produceert Seepje natuurlijke producten. Wanneer de schil van deze vrucht in contact komt met water, begint deze op natuurlijke wijze zeep te maken. Deze Himalaya superschillen hebben een enorme kracht en maken uitzonderlijk goed schoon. Iedereen profiteert van een wereld die mooier en schoner is.

Seepje gebruikt alleen natuurlijke bestanddelen; er worden geen synthetische kunststoffen, kleuren of geurstoffen gebruikt in de producten. In elk Seepje-product zitten minstens 99% natuurlijke ingrediënten. Bovendien betalen ze ook nog eens een schappelijk bedrag voor deze ingrediënten. Dit omdat iedereen dankzij hun missie in een schoner en mooier milieu zou moeten leven!

Seepje maakt ook gebruik van milieuvriendelijke verpakkingen. Zo wordt voor de verpakking van Seepje vloeibaar wasmiddel gerecycled HDPE plastic uit Nederland gebruikt.

Seepje wasmiddel kopen bij 100 Procent Eco

Seepje wasmiddelen hebben een zeer krachtige formule, waardoor je was echt schoon wordt, zelfs als je op slechts 20 graden wast. Met een fles van 1000 ml kun je al gauw 23 wasjes doen. Door de geconcentreerde formule heb je maar heel weinig wasmiddel nodig.

Andere producten van Seepje

Bij 100%eco hebben we niet alleen Seepje wasmiddel, maar ook vele andere duurzame en natuurlijke producten van Seepje. Zo bieden we verschillende soorten wasmiddelenwasverzachtershandzepen en allesreinigers aan.