wc papier

WC papier

100% Eco is de webshop voor duurzame wc papier oplossingen. Bij 100% Eco geloven we dat duurzaamheid begint met de kleine dingen. Daarom bieden we een breed scala aan toiletpapier.

Shoppen
Home / Ons aanbod / WC papier

Ons toiletpapier is gemaakt van 100% gerecycled papier, waarbij geen bomen worden gekapt. Bovendien is het verkrijgbaar in verschillende kwaliteitsniveaus, van wit chloorvrij gebleekt tot ongebleekt.  Lees verder voor meer informatie over ons assortiment en onze duurzame productiemethoden.

Bekijk ons aanbod

Duurzaam geproduceerd

Ecologisch gecertificeerd

Beste prijs/kwaliteit

100% eco biedt duurzaam wc papier van hoge kwaliteit, gemaakt met behulp van innovatieve en milieuvriendelijke productiemethoden. Ons toiletpapier is gemaakt van 100% gerecyclede vezels waarbij geen chemicaliën worden gebruikt bij de productie. Bij ons vind je verschillende soorten eco toiletpapier, waaronder ongebleekte en chloorvrij gebleekte varianten. Al deze producten zijn verpakt zonder plastic. Kies voor duurzaamheid en stap vandaag nog over op toiletpapier van 100% eco.

 

Duurzaam wc papier van 100%eco

Op zoek naar een duurzame variant van wc papier? Dan ben je bij 100%eco aan het juiste adres! Ons eco toiletpapier is gemaakt van 100% gerecycled papier. Dit betekent dat er geen bomen gekapt hoeven te worden. Bovendien heeft ons toiletpapier verschillende eco-certificaten. Ook wordt het geproduceerd met innovatieve en duurzame productietechnieken.

Bij 100%eco heb je de keuze uit twee duurzame kwaliteiten: wit chloorvrij gebleekt toiletpapier en ongebleekt toiletpapier. Het chloorvrije witte toiletpapier is zacht en sterk en het beige toiletpapier is zelfs volledig ongebleekt. Ons toiletpapier wordt plastic-vrij verpakt en verzonden.

 

Waarom kiezen voor eco toiletpapier?

100%eco’s eco-wc papier is gemaakt van 100% gerecycled papier, wat betekent dat er geen enkele boom voor is gekapt. Door te kiezen voor gerecycled papier, draag je bij aan minder afval en behoud je onze kostbare bossen.

Maar eco-toiletpapier is niet alleen goed voor het milieu, het is ook beter voor je eigen gezondheid. Het papier is namelijk vrij van chloor en andere schadelijke chemicaliën die in gewoon toiletpapier voorkomen. Hierdoor is het zacht en veilig voor de gevoelige huid en vermindert het risico op huidirritaties en allergische reacties.

Daarnaast wordt het eco toiletpapier van 100%eco geproduceerd met zo min mogelijk water en zo veel mogelijk groene energie. Dit betekent dat je met het gebruik van eco toiletpapier bijdraagt aan een duurzamere wereld. Ook draag je bij aan een duurzame productieketen.

 

Het verschil tussen wit en ongebleekt wc papier

Bij 100%eco bieden we twee soorten toiletpapier aan: wit chloorvrij toiletpapier en ongebleekt toiletpapier. Het belangrijkste verschil tussen deze twee soorten is de manier waarop ze worden geproduceerd.

Het witte wc papier wordt gebleekt zonder het gebruik van chloor. Hierdoor blijft het papier zacht en wit en wordt het milieu zo min mogelijk belast. Het ongebleekte toiletpapier wordt gemaakt van gerecycled papier, waardoor het een natuurlijke beige kleur krijgt. Omdat het papier niet gebleekt is, is het nog duurzamer dan het witte toiletpapier.

Beide soorten toiletpapier van 100%eco zijn zeer milieuvriendelijk en hebben dezelfde hoge kwaliteit. Het is aan jou om te bepalen welke variant het beste bij jou past en welke het beste aansluit bij jouw duurzame keuzes.

 

Welke soorten eco wc papier zijn er verkrijgbaar?

100% Eco biedt verschillende soorten eco toiletpapier, elk met hun eigen duurzame eigenschappen. Lucart Eco wit toiletpapier is chloorvrij gebleekt en heeft dezelfde kwaliteit als traditioneel toiletpapier. Voor wie liever ongebleekt toiletpapier gebruikt, biedt 100%eco de varianten Lucart econaturel en Eco basic. Deze zijn beige van kleur en volledig ongebleekt, waardoor het papier nog duurzamer is.

Ook biedt 100%eco ongebleekte jumborollen van Cascades, perfect voor bedrijven en openbare ruimtes. Wat je ook kiest, al het eco toiletpapier van 100%eco is gemaakt van 100% gerecyclede vezels. Dit maakt het zeer milieuvriendelijk.

 

Bestel vandaag nog!

Bestel vandaag nog je 100%eco toiletpapier en maak een bewuste keuze voor het milieu en je persoonlijke hygiëne. Kies uit ons ruime assortiment duurzame en milieuvriendelijke opties, waaronder ongebleekt en wit chloorvrij gebleekt toiletpapier van 100% gerecycled papier.

Onze producten zijn zacht, sterk en lossen goed op. Bestel voor 14.00 uur en ontvang je toiletpapier de volgende werkdag. Help mee aan een duurzamere toekomst en kies voor 100%eco toiletpapier.