bio toiletpapier

WC rol dispenser

Bekijk vandaag nog onze online selectie toiletpapierdispensers of neem contact op met onze creatieve en professionele medewerkers. Zij kunnen jou meer vertellen over zaken als afmetingen, kosten en levering.

Shoppen
Home / Ons aanbod / WC rol dispenser

Bekijk onze toilet dispensers

Duurzaam geproduceerd

Ecologisch gecertificeerd

Beste prijs/kwaliteit

Een wc rol dispenser kan een grote impact hebben. Zo kunnen zelfs de kleinste elementen een grote impact hebben. Een toiletpapierdispenser is bijvoorbeeld noodzakelijk in openbare toiletten. Zonder een dispenser zouden bezoekers toiletpapier van de grond moeten rapen of geen eco-toiletpapier kunnen gebruiken!

Om toch de finishing touch te kunnen geven aan je toiletten hebben wij een uitstekend assortiment toiletroldispensers samengesteld. Onze toiletroldispensers, ook wel toiletrolhouders genoemd, zijn gemaakt van kunststof, gerecycled aluminium of polyethyleen en verkrijgbaar in diverse kleuren. Hierdoor zijn ze de ideale aanvulling op elk badkamerontwerp.

Bekijk vandaag nog onze online selectie toiletpapierdispensers of neem contact op met onze creatieve en professionele medewerkers. Zij kunnen jou meer vertellen over zaken als afmetingen, kosten en levering. Uiteraard helpen wij je ook graag bij het maken van de juiste keuze of bij het doen van een aankoop.

Een WC rol dispensers geschikt voor elk

Wij leveren twee verschillende toiletpapierdispensers omdat wij realiseren dat elk bedrijf unieke behoeften, eisen en bezoekersaantallen heeft voor zijn toiletten. Zo leveren wij bijvoorbeeld de Jumbo toiletpapierdispensers Lucar AL.PE® en Lucart Identity. De Lucar AL.PE® is alleen verkrijgbaar in het zwart en de Lucart Identity is verkrijgbaar in het wit en zwart. Meer informatie hierover geven wij je graag.

Jumbo toiletpapier dispenser Lucart Identity

De jumbo toiletpapierdispenser uit de Identity-serie van Lucart Professional is sterk, hygiënisch en duurzaam in gebruik. Het unieke design in wit en zwart past in elke sanitaire ruimte. De voordelen van deze dispensers zijn als volgt:

  • Gemaakt van ABS-kunststof
  • Eenvoudig te gebruiken
  • voor grote rollen met een diameter tot 300 mm
  • Italiaanse ingenieurs en fabrikanten

Jumbo toiletpapier dispenser Lucar AL.PE®

De Jumbo toiletpapierdispenser van Lucart Econaturel is op ingenieuze wijze vervaardigd met behulp van een proces waarbij grondstoffen van drankkartons worden hergebruikt. Hieronder volgen enkele voordelen van deze dispenser:

  • Vervaardigd van gerecycleerde drankkartons
  • Eenvoudig te gebruiken
  • Voor jumborollen met een diameter tot 290 mm
  • Italiaans fabricaat

Neem contact met ons op voor een wc rol dispenser

Mocht je na het lezen van deze pagina nog steeds niet zeker weten welke toiletpapierdispenser je moet kiezen en wil je wel het uiterlijk van je toiletten upgraden? Dan staat ons team van experts voor je klaar! Zij geven je graag meer informatie over onze toiletpapierdispensers. Zo kunnen zij je bijvoorbeeld helpen bij het kiezen van de juiste kleur, de afwerking en de voordelen benoemen.

Zit je met vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Naam(Vereist)